Hoe u het potentieel van uw carrière kunt maximaliseren?

 

Toen ik aan mijn carrière begon, waarbij ik externe apparaten moest ontwerpen voor de gezondheid en het welzijn van mensen, stond ik voor veel uitdagingen, waarvan sommige me ervan weerhielden mijn best te doen in mijn verschillende coachingsessies. Ik werkte onder stress, had een laag energieniveau en was grotendeels afwezig wanneer dat nodig was. Het was niet verrassend om op te merken dat deze gezondheids- en fitnessuitdagingen vaker voorkwamen in de weken dat het apparaat veel minder beschikbaar was. Dankzij de creatieve ideeën en uitstekende leiderschapsvaardigheden waarmee ik gezegend ben, kon ik deze uitdagingen oplossen, uit de duisternis stappen en de zon naar binnen halen.

In de tijd die is verstreken sinds ik terugkeerde naar de bedrijfswereld, is er veel veranderd in de bedrijfswereld. Er zijn geheel nieuwe uitdagingen geïntroduceerd die onmogelijk leken. De INTERESSIEVE kansen die ik vond in het gezondheids- en fitnesssegment van het bedrijfsleven, verrasten me. Hoewel het lidmaatschap van ERSI Women's Fitness aanzienlijk is gegroeid, zie ik dat steeds meer vrouwen op zoek gaan naar een voorsprong. Het uitoefenen en positief vertegenwoordigen van uzelf, uw bedrijf of uw product is essentieel in de hedendaagse bedrijfswereld. Om deze prestatie gemakkelijk te bereiken, zijn er verschillende tools en systemen om je te helpen naar een hogere versnelling te groeien die je niet alleen mentaal uitdagen, maar je lichaam helpen het potentieel dat het heeft te vervullen. De combinatie van geweldige voeding, passende supplementen en toonaangevende fitnesspakketten, heeft me de kans gegeven om een ​​nieuwe kant van mijn carrière te zien. Hoewel ik zeker geniet van een nieuw avontuur, kan niets de plaats innemen van mijn passie om andere mensen te helpen hun fitnessbehoeften te realiseren.

Laat me je nu vertellen wat ik onderweg heb geleerd. Bij het starten van een carrière is het erg moeilijk om uit je comfortzone te komen. Hoewel we allemaal belichamen wat we doen, zijn er individuen die gedijen binnen hun comfortzone. Tijdens mijn reis heb ik mijn comfortzone grondig onderzocht en de rol die deze speelt in de personen die ik help. De plek waar ik het beste gedij, is er een waar ik mijn werk met gemak en passie kan doen en een beter leven voor mezelf kan creëren binnen mijn organisatie. Hierdoor kan ik mijn werk met volledige creatieve vrijheid benaderen en genieten van het creatieve proces. Als je op mij lijkt, ben je misschien tot bloei gekomen in je carrière en heb je je verder ontwikkeld dan je comfortzone, maar denk je erover na hoe je comfortzone het bevredigende leven waarvan je droomt kan beperken?

Dit leidt direct tot de discussie aan het begin van dit artikel, 'Consistentie en toewijding'. Het deel dat ik het meest interessant vind, is dit: hoe kun je het potentieel van je carrière maximaliseren door het tegelijkertijd steeds moeilijker te maken om te doen? Het belangrijkste concept dat ik je kan geven, is dat één ding tegelijk doen niet noodzakelijk gelijk staat aan succes. Twee dingen die moeten samenwerken om succesvol te zijn, is een belangrijke vuistregel. Wanneer je speelt met de regel van evenwicht, kan dit ertoe leiden dat je je angstverlamming omzeilt en je in staat stelt om je loopbaanpassie proactief uit te voeren. In plaats van je te concentreren op één aspect van je carrière, zou het zijn om je te concentreren op vier: groei, ontwikkeling, balans en rimpels. Tijdens mijn carrière schilder ik mijn muren met wat ik zie als de vier aspecten, die allemaal de toepassing van het concept van balans vereisen.

Ik heb een manier bedacht die volgens mij "De vier SEADDuncties" kan worden genoemd. Dit zijn: Stress, Angst, Depressie, Actie en Adrenaline. Elk van deze heeft specifieke labels. Stress kan bijvoorbeeld worden omschreven als alles waar je gestrest over bent. Angst als alles wat het leven op je af gooit dat je bewust maakt van het leven. Depressie is wat er gebeurt als we niet het geruststellende gevoel hebben dat we ergens goed voor zijn. Actie kan worden gezien als alles wat je 'doet'. Hoewel het kan worden gezien als volledige actie (ik schrijf dit artikel) of niet-actie (ik luister naar deze blog), is het eigenlijk een combinatie van beide. Adrenaline is die "burn-the-stress-out"-reactie. Deze reactie is erg kort en impulsief. Actie kan beacists of controverses zijn. In sommige opzichten zijn sterk geïnterpreteerde acties het moeilijkst te hanteren en daarom zijn ze effectief. Als je besluit iets negatiefs aan te pakken, zijn er verschillende manieren om ermee om te gaan.

Je zou kunnen zeggen dat bovenstaande voorwaarden de Elementen zijn waar we allemaal aan moeten werken. In wezen is het hoe we met de wereld omgaan – goed of slecht. Hoe we met de wereld omgaan, is altijd het antwoord op hoe we met onszelf omgaan. Als we de oorzaak begrijpen, kunnen we de oorzaak aanpakken; als we de oorzaak niet begrijpen, dan zijn het deze secundaire oorzaken die we moeten aanpakken.

Gezondheid en welzijn gaat over het ontdekken van onze sterke punten en het benutten van onze sterke punten. Het gaat om het verbeteren van onze cognitieve (zelf-rationele) intelligentie, fysieke (flexibele) intelligentie, sociale (conflictbeheersing) en spirituele (entials/BELIEF) intelligentie door maximaal zelfinzicht.