Ouderbegeleiding

 

OuderbegeleidingHoewel sommigen die rond de jaren tachtig zijn geboren zich kunnen herinneren, was de 9000-serie behoorlijk populair en loste ze een probleem op dat deel uitmaakt van de wereld van vandaag. Zowel kinderen als volwassenen zouden de show met jaloerse gevoelens bekijken en ook iets voor zichzelf willen Ouderbegeleiding.

Hoe ik me bewust werd van deze serie was toen verschillende van mijn klanten zich momenten konden herinneren waarin hun eigen ouders in een van de afleveringen zaten terwijl hun kind onderzoek deed en tot de conclusie kwamen dat ze echt niet geïnteresseerd waren in dat onderwerp. Ik had een plek bereikt waar ik voor de televisie zat en het allemaal met opwinding aanschouwde toen ik zag hoe de ouders van deze kinderen graag naar hun kinderen keken. De scène die ze creëerden in de geest van hun kind was zo aantrekkelijk dat ik informatie of oplossingen kon geven die ik van een betrouwbare bron had gehoord. Ik sta in het middelpunt van de belangstelling als mijn klanten of vrienden en zelfs mensen die net naar de show hebben gekeken me zouden vragen: 'WAAR had hij het over?' heeft veel opwinding en opwinding.

Het meest recente voorbeeld hiervan is dat kunstwerk dat eruitziet als leven voor mijn 18 maanden oude! Ja, ik heb het over mijn baby. Ik kan haar overal schilderen met liefdevolle kleuren en aanraking. Ik hou van ornamenten op zo'n manier dat het lijkt alsof ze door mijn verbeelding is gemaakt! De dag dat ze haar haar liet groeien, had ik dit de hele weg gedroomd. Ik kan haar kunst laten schilderen of ik kan haar laten tekenen. Haar artistieke creatie was mijn inspiratie om dit te creëren op de manier waarop ik het in mijn leven kon hebben. Ik heb foto's gemaakt van mijn baby en poppen, dus ik dacht dat ik dit tot leven zou brengen in mijn kind.

Ik hou van schrijven. Ik hou van componeren of zingen of speel muziek en verhalen. Ik schrijf mijn ervaringen op op kaart. Ik ben dol op tekenen, maar niet mijn creativiteit zoals in de begindagen toen ik mezelf zag schilderen. Ik heb foto's van baby's, tekeningen en lay-outs allemaal compleet. Ik doe dit de hele tijd, maar met mijn baby en het lijkt moeiteloos voor mij. Ik ben blij dat ik de "ongue and groove" ben voor mijn zoon.

Het werkte voor mij, maar ik heb erover getwijfeld. Waarom zit ik hier te dromen over mijn baby?! Ontspannen is altijd goed. Haar laten en genieten van het wonder van de schepping is even belangrijk. Voor alles is een seizoen. Ik weet van de pastaover wat ik haar ook ga afnemen, maar op het moment dat het lied op mijn tong komt en ik klaar ben voor haar creatie, is de creatie al gebeurd. Nu groeit ze op tot een prachtig kind. Deze ervaring heeft niet alleen mijn gedachten veranderd, maar ook mijn leven en mijn familie. Ik eer dit moment met mijn kind op haar eerste levensdag.

Stel je voor wat deze zegen voor mij is geweest. Ik moet toegeven dat het een paar dagen moeilijk was om bij haar te zijn en mijn gedachten de vrije loop te laten. Maar omdat mijn denkwijze in lijn is met de schepping, weet ik dat, zelfs als ik nog niet weet hoe het is, ik op weg zal zijn. Deze prachtige communicatie begon in mij, mocht toen een deel van mijn denken zijn en kwam naar me toe op manieren die ik nooit had gedacht te kunnen hebben.