Wat is gevoelig

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

Ear Nose Jerky, zijn veel dingen genoemd, namen, jerky, gek, enz. Ik heb te maken gehad met, weer dat ik kom of ga, verandering van kleren, de verandering in stemming, de hoeveelheid tijd van naar het werk gaan en het uur verschil tussen het ene en het andere, enz. Ik moet echter nog iemand vinden die werkelijk gelooft dat hij gek is omdat hij zich voelt zoals hij zich voelt. Gevoelige mensen doen dat vaak, of denken dat ze ergens aan lijden dat ze duidelijk geestesziek zijn. Maar de geestelijke gezondheid van een hooggevoelig persoon is veel gemakkelijker te begrijpen, omdat het niet "daarbuiten" is waar zij zich zorgen over maken. Hun gevoelens zijn heel reëel, en worden dus gemakkelijk in zich opgenomen en gevalideerd door een niet-gevoelige, niet-klinische benadering.

De titel 'Wat is Hsp', verwijst naar het hebben van de symptomen van Hoog Sensitieve Personen. Sensitieve mensen hebben vaak een extreem gevoelig zenuwstelsel. Dit wordt de Sensory Thematic mapping genoemd. Dus als je verdwaalt in een trein, ben je Sensitief; je kunt die trein meenemen en een andere machinist of conducteur om de weg vragen. Je hebt misschien niet de kracht om vol te houden, maar je hebt wel de kracht om te begrijpen wat anderen voelen aan de hand van hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukking. Je bent in staat om hun lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen te interpreteren. Je kunt ze horen mompelen en hun onbewuste gezichtsuitdrukkingen begrijpen.

Op hooggevoelige mensen kan gerekend worden dat ze alles uit de kast halen om alleen gelaten te worden, laat staan ergens alleen naartoe te gaan. Het mag dan wel een beeline zijn, maar ze zullen geen risico durven nemen. Het zou per definitie morbide zijn om individuen met dit soort gevoeligheid uit te kiezen. Het is niet dezelfde asroitofobie'. Laten we daar duidelijk over zijn.

Sensory Thematic Mapping, zoals het in de volksmond wordt genoemd, kan worden teweeggebracht door blootstelling aan hoge detailniveaus van elektromagnetische velden. Als u bijvoorbeeld naast een raam staat dat zich recht boven een ventilator bevindt en u wordt doordrenkt met koude lucht van de ventilator, zult u een sensorische dimensie ervaren.

Laten we een ander voorbeeld nemen. Neem een blonde vrouw en laat haar op een bepaalde manier ruiken. We weten allemaal dat geuren kunnen worden gemaakt uit verschillende geuren, toch? Maar wat als die geuren uit andere kleuren kunnen worden gemaakt, met de hulp en bijstand van een computer? Wanneer we bijvoorbeeld kruidnagel, muskus, kamfer, bessen of een parfumlucht ruiken, kan een computer onze reukzin naar het aromatische gebied laten afdrijven, afhankelijk van hoe de specifieke geuren uit het parfum zijn gemaakt. De computer kan ons ook helpen om te bepalen of de geur sterk aanwezig is in het parfum, en ons zo beschermen tegen die stinkende kruidnagels, terwijl we toch kunnen detecteren of de muskus of de bloemen er ook zijn. Met andere woorden, er is hulp, en hier komt mijn plezier!

Ik kan niet al te veel geheimen met jullie delen, want ik ben op dit moment aan het hoesten, maar ik zal wel wat aanvullende informatie met jullie delen die je zal helpen om je beter te gaan voelen, vandaag nog. Wanneer je je beter voelt, begin je te voelen hoe je zintuigen werken, en dus hoe ze in staat zijn met je te communiceren.

Er is een gevoel van lichtheid in de lucht, omdat onze ogen zich aanpassen aan de aanraking van de lucht met behulp van een lens. Er is ook een resonantie met onze stem en onze lichaamshouding, maar onze stem reageert vooral op onze stemming in de kamer, terwijl onze lichaamshouding en de resonantie met ons lichaam in de kamer worden voorgeprogrammeerd.Dit lijkt gek, maar het werkt.

De meesten van ons die hun zintuigen ten volle laten werken, kunnen zichzelf voelen en zien in de gezichten om ons heen, ook al zijn we mijlenver weg. Ons lichaam reageert alsof we er zijn, en we zijn er in de zin dat ons lichaam een nieuwe vorm aanneemt als gevolg van spanning, die stamt uit ons vorige zintuig, dat we een tijdlang hebben ontkend.

Het lichaam reageert volgens de resonantie van zijn huid, zoals de druk van de lucht verandert met hoogte, gewicht en afstand van ons.

De hand is er om de spiegel als het ware als een staf vast te houden, en er zit magie in de bewegingen van de hand – op en neer, maar toch met snelheid. De hand is er ook om de spiegel als het ware als een staf vast te houden, maar er zit magie in de bewegingen van de hand – of die nu op of neer gaat, maar toch met snelheid. De hand is er ook om de spiegel als het ware als een staf vast te houden, maar er zit magie in de bewegingen van de hand – op en neer, maar toch met snelheid.

Het oog is er om de weerkaatsing te zien van de voorwerpen die kleiner zijn dan het oog, en het oog; het oog is er ook magisch in zijn reflexen, hetzij opwaarts, hetzij neerwaarts.