Orthomoleculair therapeut Den haag

Massage, Therapist, Woman, Massage Therapist, Masseuse

Als kind werd ik Orthomoleculair therapeut en sindsdien ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam. Ik herinner me dat mijn vroegste herinneringen aan training waren toen ik nog een baby was en dokter wilde worden, ik kon de slechte reactie van mijn spieren op het minste trauma voelen. Toen ik begon met studeren, nam veel van mijn interesse in voeding af, samen met mijn interesse in spieren. Gedurende deze tijd was ik beide leerproblemen. Sporten zou voor mij een noodzaak worden. Na 5 jaar hard studeren heb ik een bachelor in inspanningsfysiologie behaald. Gedurende deze tijd heb ik ook een certificeringstest gedaan voor PNI die ik sindsdien heb onderhouden.

Ik zou mijn patiënten presenteren met een aasmische fractuur van de distale radius bij het ellebooggewricht en ze vervangen door het 18-exploit implantaat en tegelijkertijd hun vermogen tot proprioceptie beoordelen met behulp van Doppler-echografie. Het vermogen tot proprioceptie is de sleutel tot het beheersen en behouden van spiercontrole, flexibiliteit, kracht en coördinatie tijdens onze dagelijkse activiteiten, het stelt ons in staat om controle te krijgen over ons evenwicht, stelt ons in staat om efficiënt acties uit te voeren, stelt ons in staat om onze rechterbeen en linkerarm in een fractie van een seconde, het stelt ons in staat om efficiënt het huis schoon te maken, voorwerpen te dragen en vele andere dagelijkse taken uit te voeren zonder te vallen. Dit is waar we proberen om alledaagse gebeurtenissen in ons dagelijks leven proprioceptief te beheren.

Mijn dagelijkse werk bestaat uit het proberen om met patiënten om te gaan en hen te begrijpen tot een niveau dat hen in staat stelt hun symptomen en triggers duidelijk te beschrijven, zodat ik ze zowel efficiënt kan diagnosticeren als behandelen. Ik heb het geluk gehad om een ​​aantal vaardigheden op dit gebied te ontwikkelen die me in staat hebben gesteld enkele hulpmiddelen te ontwikkelen waarvan ik denk dat ze het meest waardevol zullen zijn voor cliënten bij toekomstig pijnbeheer.

Pijn beheren

het beheersen van pijn is altijd pijnlijk en het is bijna onmogelijk om te zeggen of het ooit zal eindigen. Het hoort gewoon bij het leven met pijn in ons leven, hoe "klein" de pijn ook lijkt. Omgaan met pijn moet op verschillende manieren gebeuren en omvat een beoordeling van de pijn op een schaal van 1-10 waarbij "geen pijn" 0 is en "pijnlijk" 10 is. De beginpiramide (0-10) is echt een maatstaf voor zelfmanagement van pijn; naarmate de pijn echter verergert en heviger wordt, is het beter om een ​​geldschaal (10/10) te gebruiken. De belangrijkste gebruikte maten zijn de subjectieve, objectieve en emotionele nagels op de pijnschaal van 1-10.

Pijn Bewustzijn

Bewustwording is de eerste stap om pijn te beheersen. De volgende stap zou zijn om het type pijn te herkennen (dwz pijn door een blessure, pijn door ziekte, pijn die in de loop van de tijd is veranderd, enz.) op basis van de intensiteit ervan. Bepaalde soorten pijn hebben een fysiologisch mechanisme, zoals een zenuwvezel of systemische artritis, die invloed hebben op de hoeveelheid pijn die wordt ervaren. Daarom is de mate van ervaren pijn een maat voor de intensiteit van de pijn. Daarom is het belangrijk om het soort pijn dat wordt ervaren te controleren, vooral omdat de intensiteit in de loop van de tijd verandert, waarbij tijd een factor is. Dit zal helpen bij het creëren van een efficiënter resultaat bij het beheersen van pijn. Het helpt ook om de patiënt te leren hoe hij pijnsignalen duidelijk kan communiceren, zoals het plaatsen van het aangetaste gewricht bij verschillende temperaturen en het aanbieden van zowel legale als illegale suiker aan suiker met een gelijke presentatie.

Voorlichting over het syndroom

Patiënten hebben ook voorlichting nodig over het syndroom en wat de symptomen kunnen zijn. Dit zal hen helpen bewuster te worden en in staat te stellen betere beslissingen te nemen. Ze zijn mentaal en fysiek vermoeid, dus ze hebben voorlichting nodig over wat ze moeten doen, vooral omdat slaap centraal kan staan ​​in hun probleem. Ze moeten ook worden verteld welke medicijnen ze gebruiken. Hoewel elke patiënt verschillende remedies nodig heeft, zal voor velen hen worden verteld waarvoor ze allergisch zijn en kunnen ze een veilige vervanging krijgen. Ze kunnen ook een veilige massage, acupunctuur, diepe weefselafgifte en reflexologie krijgen.

Conclusie

We hebben veel informatie doorgenomen die belangrijk is voor zowel patiënten als zorgverleners. Het is duidelijk dat het hele punt van dit artikel is om u te helpen een beetje beter opgeleid te zijn, zodat u beter onderbouwde beslissingen kunt nemen voor uw specifieke behoeften. Meer leren over CAN is belangrijk voor zowel de patiënt als de arts, omdat het hen helpt de patiënt beter te behandelen en fouten te voorkomen. Wanneer een patiënt de geboden adviezen correct opvolgt, ervaart hij positieve resultaten en kan hij de kwaliteit van leven behouden.